ABOUT بیمتال اشنایدر

About بیمتال اشنایدر

About بیمتال اشنایدر

Blog Article

در شرایط اضافه بار، مصرف کننده جریان زیادی از شبکه دریافت کرده و گرمای زیاد ناشی از جریان را تجربه می‌کند. در این حالت، آنچه امری بدیهی به نظر می‌رسد، آسیب‌های مکانیکی مصرف کننده است.

بار اضافی وارد شود تیغه های داخل رله گرم شده در این حالت کنتاکت ۹۵ – ۹۶ قطع و ۹۷ -۹۸

رله بی متال معمولاً قابلیت ۳۰ بار عمل در هر ساعت را دارد. شکل زیر ساختمان داخلی بی متال را نشان می دهد.

سیستم‌های اعلان حرارتی نیز از بیمتال اشنایدر الکتریک استفاده می‌کنند. در صنایعی مانند پتروشیمی، نیروگاه‌ها، صنایع خودروسازی و ساختمان‌ها، سیستم‌های اعلان حرارتی وجود دارند که در صورت افزایش دما به حد مجاز، بیمتال اشنایدر الکتریک خم می‌شود و اعلان حرارتی فعال می‌شود تا اقدامات لازم برای کنترل و رسیدگی به شرایط حرارتی انجام شود.

همان‌گونه که قبلاً ذکر شد اساس کار بی متال اشنایدر تفاوت در ضریب انبساط طولی است.

عملکرد بی متال یک بی متال استاندارد باید دارای شرایط زیر باشد:

نقش بی متال در تابلو برق از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. نقش بی متال در تابلو برق، این المان مهم، در دستگاه‌های الکتریکی این است که در مقابل خطرات و خطاهای احتمالی به عنوان محافظ عمل کند.

علت قطع نکردن مدار توسط رله مغناطیسی در حالت اضافه بار این است که این رله با جریان هایی بالاتر از جریان اضافه بار عمل می کند. به همین دلیل استفاده از بی متال به تنهایی محافظت کاملی برای مدار در پی نخواهد داشت.

۵) اگر جریان عبوری از بی متال ۶ برابر جریان تنظیم شده باشد (راه اندازی موتور آسنکرون) باید کلید حفاظتی را در راه اندازی معمولی در زمان بیشتر از ۲ ثانیه و در راه اندازی سخت در زمان بیشتر از ۵ ثانیه مدار را قطع کند.

در طراحی ساختار بی متال اشنایدر الکتریکی از نوع سه فاز، عموما سه تیغه کنتاکت قدرت بر روی بیمتال قرار می دهند. کاربرد این تیغه ها در زمانی است که جریان سه فاز قصد عبور دارد. در این مواقع، تیغه ها را در حالی که به کنتاکتور متصل هستند، به صورت سری و متوالی در مدار و در مسیر عبور جریان از مصرف کننده سه فازی قرار می دهیم.

به همین دلیل، در برخی صنایع و برقراری سیستم‌های حفاظتی حیاتی استفاده می‌شود.

اتصال کوتاه در اصل مسیری از مدار است که جریان می تواند با مقاومت ناچیزی از آن عبور کند. مثلا اگر فاز و نول با هم اتصالی کنند.

در صورتی که اضافه بار به موقع تشخیص داده نشود، آسیب‌هایی جدی در انتظار مصرف کننده خواهد بود.

 رله ها در دو نوع حرارتی و یا الکترونیکی ساخته می شوند که در نوع حرارتی تأخیر زمانی و کار رله با توجه به حرارت تولید شده، در المان بیمتال حرارتی مخصوص حاصل می شود و در بی متال الکترونیکی تأخیر زمانی با توجه به مدارهای الکترونیکی و شارژ و دشارژ خازن تنظیم می شود و در موتورها با قدرت بالا و موتورهای فشار قوی از رله های اضافه بار نوع الکترونیکی استفاده می شود که با دقت و با اطمینان بیشتر عمل می کنند.

Report this page